Black friday kampanje på cosmelan

Veil: 5.990,- NÅ kun 3.990,-
Cosmelan pigmentbehandling
Tilbudet kan ikke kombineres med andre behandlinger.

Cosmelan pigmentbehandling

En behandling som fjerner pigmentforandringer og ujevn hudfarge.

Cosmelan® er verdens ledende profesjonelle behandling mot pigmenteringer. Det er en effektiv behandling, uten bruk av laser som også passer utmerket for mørkere hudtyper.
Skader ikke huden din!

Suksessen til Cosmelans skyldes blant annet behandlingens effektivitet og høye sikkerhetsmargin. Behandlingen reduserer blant annet melasma / chloasma, leverflekker, akne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer i ansikt og på kropp. Cosmelans mekanisme er basert på en hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.

  • Anvendes for alle hudtyper.
  • Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt.
  • Veldig effektiv til behandling av akneproblemer og reduserer aknearr.
  • Behandling kan brukes hele året rundt, også om sommeren.
  • Inneholder ikke Hydraquinon.
  • Høy sikkerhetsmargin.
  • Fjerner pigmentflekker etter laser- og peelingbehandlinger.

Resultater
I 99 % av tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir forbedringer på 95 %.
Allerede 7–10 dager etter start av Cosmelan® Depigmentation-behandlingen kan du observere en merkbar og betydelig forbedring av huden. Det oppnås reduksjon i flekkenes størrelse, huden blir fornyet og mer jevn i fargetone. Etter 7–8 uker oppnås et maksimalt resultat (det tar litt lengre tid for mørkere hudtyper), flekkene blir redusert og huden får sin naturlige farge. Som en bonus-effekt reduserer Cosmelan talg- og fettproduksjonen, minsker porene og er supereffektiv til aknehud med pigmenteringer.

SLIK FOREGÅR BEHANDLINGEN:


Steg 1 – På klinikken
Cosmelan-programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske som kalles “Cosmelan 1”.
Virkningen av denne masken er det sentrale i Cosmelan-behandlingen! Masken påføres på klinikken av terapeut/sykepleier etter grundig avfetting av huden. Cosmelan-1 masken skal etter påføring bli værende på huden i 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Kunden forlater deretter klinikken med masken på, og skal selv vaske den av etter anbefalt tid. Det kan derfor være en fordel å ha time tidlig på dagen og unngå avtaler eller ærender etter behandlingen.

OBS: De første 1-2 ukene vil huden flasse.

Steg 2 – Hjemmebehandling (vedlikehold)

Vedlikeholdelses-produktet Cosmelan 2 virker ved å ytterligere redusere pigmenteringen og samtidig forhindre dannelsen av nye mørke flekker.
Cosmelan 2  brukes flere ganger daglig og fortsettes i flere måneder, selv om flekkene er fjernet: det har forebyggende virkning og for å minimere risiko for at flekkene kommer tilbake.

VIKTIG! Behandlingen utføres på vår klinikk og din terapeut/sykepleier vil forklare hvordan produktene skal brukes hjemme i forhold til din hudtype. Siden ingrediensene er meget aktive, det er viktig å følge terapeutens råd nøye for at unngå bivirkninger.

Cosmelan 2 skal brukes som vedlikeholdelseskrem opp til 1 år etter behandling.